Människor – Möten – Minnen

Att en aldrig lyckas komma ikapp sig själv i det här att sortera upp och fixa bilder. Tänk om det skulle bli någon ordning en vacker dag. Kanske en fotobok per år åtminstone. Det hade varit något! Istället blir det lite små glimtar då och då som på sin höjd hamnar här. Nog för att det är rätt trevligt det också!

Jag gjorde en liten snabbdykning i Gambiabilderna och samlade ihop ett gäng bilder på några av alla de människor som vi mötte under resan.

Web-3932
Vi fick besöka byns överhuvud.
Web-4032

Web-4552
Våra glada och lite halvtokiga lärare från fulastammen (eller om du frågar vem som helst av mina reskamrater, papegojan, sköldpaddan och björnen!).
Web-4620

Web-4638
Ett gäng som ofta hängde under något träd när en promenerade genom byn.
Web-4695
En av de underbara kvinnorna som tog hand om oss på campet ❤
Web-4710
…och några till av dem.
Web-4713
Vår härlige chaufför!
Web-4741Web-4744

Två av dem som lagade mat åt oss. Här snackar vi handmalen köttfärs i köttfärssåsen! Mannen till höger såg till att vi aldrig missade när det var matdags. LUNCHTIME!!!

Web-5091
Två av wolofmusikerna.
Web-5099
Ännu en fantastisk kvinna. Hon lagade mat åt oss i ett rökigt litet hus över öppen eld och gav mig sitt namn som mitt ”african name”. ❤
Web-5229
Till sist vår eminente magister från mandinkastammen. Förutom att han höll lektioner med oss där i sanden under mangoträdet med koran inkopplad i en peaveystärkare så bjöd han hem oss till sig. När vi i slutet av resan återvände vi till huvudstaden fick vi besöka honom och hans familj. Vi hade knappt hunnit dit innan han drog iväg oss på en festival där vi visst skulle sjunga. En aning förvånade hamnade vi på scenen framför massor av människor på en festival som liknade något slags organiserat kaos. Det är definitivt en upplevelse jag sent ska glömma!

2 thoughts on “Människor – Möten – Minnen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s